نوشته شده توسط : نت ویر

قابل توجه پزشكان و داروخانه ها و افراد ديابتي و افراد داراي رژيم كم كالري , شركت جهان شيمي اقدام به واردات سوكرالوز ( شكر رژيمي ) با برگه بهداشت اداره بهداشت و درمان و آموزش پزشكي ايران نموده است.

سوكرالوز وارداتي با مارك ويتاسوئيت چين كه بهترين برند اين محصول ميباشد از اين برند آسپارتام و آسه سولفام نيز قبلا” توسط شركت جهان شيمي وارد شدهاست.

پودر سوكرالوز وارداتي جهت فروش به افراد ديابتي در بسته هاي ۱ كيلويي وارد شده است كه ۶۰۰ برابر شكر معمولي شيرين ميباشد و بدون هرگونه افزودني و بصورت ۱۰۰% خالص ميباشد.

سوكرالوز و آسپارتام و آسه سولفام در بسته ۲۵ و  ۱۰ كيلويي جهت صنايع دارويي و غذايي نيز وارد شده است.

برتري سوكرالوز نسبت به آسپارتام و آسه سولفام تحمل دمايي بالا و مناسب بودن جهت پخت و پز ميباشد و براحتي قابل استفاده در كيك و شيريني و مربا و … توسط افراد ديابتي و افراد داراي رژيم كم كالري ميباشد.

سوكرالوز ( شكر رژيمي ) 

يك شيرين كننده مصنوعي مشتق شده از شكر است در بسياري از غذاهاي كم كالري ، از جمله نوشيدني هاي رژيمي ، آدامس ها ، غلات صبحانه و سس سالاد استفاده مي شود.

اغلب با ساير مواد شيرين كننده كه بدون كالري نيستند ، مانند دكستروز يا مالتودكسترين مخلوط مي شود تا شيريني شديد آن را رقيق شود .

توسط بدن جذب نمي شود و از طريق دفع از بدن بيرون مي رود. از طريق ادرار حذف مي شود، اساسا بدون تغيير باقي مي ماند .

گزارش شده است كه واكنش هاي جانبي به سوكرالوز، از جمله ادعا مي كنند كه مي تواند يك عامل ميگرن باشد. تحقيقات نيز نشان مي دهد كه اين امر مي تواند به سيستم ايمني بدن آسيب برساند.

بر پوسيدگي دندان اثر ندارد و معمولا در محصولات بهداشت دهان و دندان، مانند آدامس جويدن يافت مي شود. اين بي اثر بودن  در سال ۲۰۱۱ توسط اداره ايمني مواد غذايي اروپا تأييد شده است.

مصرف روزانه قابل قبول: ۱۵mg / kg وزن بدن.

سوكرالوز ( شكر رژيمي ) تنها شيرين كننده بدون كالري است كه از شكر مشتق مي شود و ۶۰۰ بار از شكر شيرين تر است. جايگزيني۳ مولكول كلر سبب مي گردد كه سوكرالوز همانند شكر قابل شكستن ومتابوليزه شدن نباشد.بنابر اين بدون تغيير وبه سرعت از بدن عبور كرده و ماده اي خنثي وsafe در نظر گرفته مي شود.(مدت زمان مطالعات بر روي سوكرالوز ۲۰سال مي باشد)

.سوكرالوز در سال ۱۹۹۸ توسط سازمان غذا ودارو ي آمريكا FDA تاييد شد و در حال حاضر در ۸۰ كشور شامل آمريكا ، كانادا و استراليا براي مواد غذايي جامد و نوشيدنيها مورد استفاده مي باشد.

اين ماده به راحتي در آب حل شده و به علت پايداري مناسب در دما بالا تا ۳۰۰درجه سانتيگراد بخوبي در پخت‌وپز قابل استفاده مي باشد.





:: موضوعات مرتبط: دنیای شیمی , ,
:: بازدید از این مطلب : 721
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 فروردين 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: