چگونه درآمد اینترنتی داشته باشیم؟ راه های کسب درامد آنلاین
سلام ماهانی های عزیز وقتتون بخیر ،امیدوارم که حالتان عالی باشد. با گسترش و شیوع ویروس کرونا خیلی از کسب و کارها رو به تعطیلی رفتند و البته در این میان بودند ،افرادی که به سرعت استراتژی خودشان را در کسب و کار تغییر دادند و به سمت آنلاین شدن کسب و کارشان قدم برداشتند. اما یک خلا جدی وجو داشت و آن ،این مسئله بود که این افراد راه درآمد اینترنتی داشتن را بلد نبودند.
طبیعی هم بود زیرا اینقدر این تغییرات سریع اتفاق افتاد که خیلی ها اصلا به فکر آموزش دیدن و سپس رسیدن به درآمد اینترنتی نبودند. حال این نیاز به صورت جدی احساس میشود که یک مقاله فوق العاده درباره ی درآمد اینترنتی داشته باشیم. بنابراین:
امروز میخواهیم درباره برخی از ایدههای درآمدزایی از اینترنت و کسب درآمد اینترنتی و کسبوکارهای اینترنتی با شما صحبت کنیم. که با عملی کردن آنها میتوانید درآمد خودتان را به حد چشمگیری افزایش بدهید.
برخی از مهارت های لازم برای کسبوکار اینترنتی
قبل از اینکه بخواهیم با مهارتهایی که برای شروع کسب و کار اینترنتی نیاز داریم صحبت کنیم، بهتر است که با همدیگر این موضوع را بررسی کنیم که چرا باید کسبوکار اینترنتی راه بیندازیم و از این راه مشغول به کسب درآمد شویم.
راه انداختن کسبوکار اینترنتی بهترین گزینه برای افرادی است که در حال تجربه کردن شغل کارمندی هستند و دوست دارند که درآمد خودشان ر ا افزایش دهند.
یکی از اتفاقاتی که خواسته یا ناخواسته باید آن را بپذیریم این است که بیشتر کارمندان از درآمد و شرایط کاری خودشان ناراضی هستند و مدام دوست دارند که کسبوکار خودشان را راه اندازی کنند.
اما آیا واقعا ما توانایی راهاندازی کسبوکار اینترنتی را داریم؟ آیا ما شجاعت آن را داریم که از یک شرایط امنی که برای خودمان ایجاد کردهایم خارج شویم و کسب وکار خودمان را راه اندازی کنیم؟
خیلی از افرادی که برای خودشان کسبوکاری راه انداخته اند جز دسته اول هستند یعنی همان طور که گفتیم از درآمد خودشان و یا رفتارهای مدیرشان راضی نبودهاند و به همین دلیل است که از کار خودشان خارج میشوند.
اگر شما هم جز این دسته هستید و احساس میکنید که مدیرتان جز نفهمترین انسان هاست و یا اینکه احساس میکنید که لیاقت شما بهتر از این است که این مقدار درآمد کسب کنید، باید قبل از خارج شدن از کسبوکارتان و راه انداختن یک کسبوکار جدید این نکته را در نظر بگیرید که راه انداختن یک کسبوکار جدید چالشهای زیادی دارد که باید به آنها توجه کنید، چون قرار است با آنها درگیر شوید و تلاش کنید که آنها را از مقابلتان برداشته و به مسیر خودتان ادامه دهید.
شما قرار نیست از ابتدای مسیر که کار خودتان را راه اندازی می کنید به درآمدهای زیادی برسید بلکه این امکان وجود دارد که در برخی از ماهها هیچ پولی در نیاورید و یا خیلی کمتر از میزانی که هنگامی که کارمند بودید و پول دریافت میکردید در آمد کسب کنید.
همچنین آیا شما واقعاً مطمئن هستید که مدیر شما انسان به درد نخوری است و هیچی نمی فهمد؟
شاید این مشکل از شماست. همچنین این نکته را هم باید در نظر داشته باشید که احتمال دارد کارمندانی که استخدام میکنید نیز مانند مدیرتان باشند و با شما به مشکل بخورند.
هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد.
اگر شما میخواهید طبق قوانین و ارزش های خودتان کار کنید باید تلاش کنید و از سختی های بیشتری عبور کنید. اصولاً وقتی که شما میخواهید کاری را راه اندازی کنید، اول از همه با مخالفت خانوادتان رو به رو میشوید.
پس از آن باید این نکته را در نظر داشته باشید که اگر با گذراندن سختیهای فراوان توانستید کسبوکار خودتان را راه اندازی کنید، نوبت به آن میرسد که تمام تلاشتان را بکنید تا به بهترین شکل آن را جلو ببرید و روز به روز خودتان و کسبوکارتان را رشد دهید.
ما قصد نداریم که با نوشتن این مطالب شما را نا امید کنیم بلکه قصد داریم که شما را برخی از واقعیتها آشنا کنیم.
و دلیل ما برای آنکه شما را با واقعیت آشنا کنیم این است که اگر کار خودتان را رها کردید و یک کسبوکار جدید را شروع کردید، با اولین سختی جا نزنید بلکه بدانید که این موارد طبیعی هستند و شما قبل از اینکه این مسیر را شروع کنید تمام این مشکلات را در نظر داشته بودید و با آگاهی کامل شروع کار خودتان را شروع کردهاید.
وقتی که این واقعیت ها را میشنوید و از آن طرف هم مخالفت دوستان و خانواده خودتان را میبینید، انگیزه بسیاری را از دست خواهید داد. شما برای شروع کردن یک کاری که قبلا آن کار را انجام نمیدادید به خصوص اینکه بدانید که این احتمال وجود دارد که در نهایت شکست بخورید خیلی شجاعت میخواهد.
برای آنکه ترس خودتان را از شروع کار جدید کمتر کنید بهتر است که از تئوری امنیت به امنیت استفاده کنید. دلیل استفاده از این تئوری این است که شما از طریق آن میتوانید خیال خودتان را راحت کنید و با اضطراب کمتری کارتان را شروع کنید.
:: بازدید از این مطلب : 148
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0