مشاور کسب و کار چیست و چه کمکی به بیزینس ما میکند؟
مشاور کسب و کار تنها در زمانی می تواند به کسب و کار ما کمک کند که در کنار دانش کسب و کار، تجربه کافی را نیز داشته باشد و خودش بالا و پایین های یک کسب وکار را لمس کرده باشد. زمانی که تصمیم می گیرید به مشاور کسب و کار مراجعه کنید، باید این قول را بدهید گفته های مشاور کسب و کار را عملی کنید.
زیرا در این صورت است که می توانید تغییرات را در کسب و کارتان مشاهده کنید. مشاور کسب و کار به شما این امکان را می دهد که درک بهتری از وضعیت کسب و کارتان داشته باشید. همچنین به شما کمک می کند که به صورت حساب شده برای آینده و رشد دادن کسب و کارتان برنامه ریزی کنید.
پیشنهاد ما به شما این است که هنگام انتخاب مشاور به سوابق کاری مشاورتان توجه داشته باشید. برای مثال بررسی کنید که چند شکست داشته و در برابر هر شکست چه واکنشی نشان داده است. دلیلش هم این است که این مشاور برخلاف یک بیزینس کوچ ( سعی می کند با سوالاتی که می پرسد شما خودتان به جواب برسید)قرار است که تجربیات و دانشش را در اختیارتان قرار دهد. پس این که در هر موقعیت چه تصمیمی گرفته است، از اهمیت بالایی برخوردار است.
مقاله مرتبط: راه اندازی کسب و کار اینترنتی
مشاور دقیقا چه کاری انجام میدهد و چرا به ما کمک می کند؟
دلایل مختلفی وجود دارد که صاحبان مشاغل باید به استخدام مشاور بپردازند. مشاوران خدمات گسترده ای از جمله موارد زیر را ارائه می دهند:
خیلی از مدیران کسب و کار به تنها نکتهای که توجه نمیکنند این است که در کسب و کارشان باید از یک مشاور استفاده کنند. برای اینکه روز به روز مفاهیم بازار بروزرسانی میشود. اگر شما نتوانید با توجه به تغییرات روزانهای که وجود دارد، مثل یک آب راکد میشوید و ثابت باقی میماند. همانطور که آب راکد پس از مدتی میگندد، رشد کسب و کاری هم که آموزش را جز برنامه های خود قرار ندهد و سعی نکنند که مدام خودش را به روز کند متوقف خواهد شد.
ایدهآل ترین اتفاقی که میتواند برای کسب و کارتان بیافتد این است که شما سعی کنید نه تنها خودتان به طور مستمر آموزش ببینید بلکه آموزش دیدن را به یک روند همیشگی در سازمانتان تبدیل کنید. به طوری که تمام کارمندان شما سعی کنند که در حوزه کاری خودشان آموزش ببینند.
هدف از آموزش این است که شما با ارتقای دانشتان و شنیدن تجربیات دیگران ضریب اشتباه خودتان را به حداقل ممکن برسانید و تلاش کنید اشتباهاتی که دیگران در گذشته تکرار کردهاند و بابت آن هزینه های سنگین پرداخت کردهاند، دیگر شما تکرار نکنید و بابت آن هزینهای پرداخت نکنید. پس از اینکه شما آموزش دیدید در گام بعدی باید بتوانید آنها را در کسب و کارتان پیاده کنید و از آنها برای رشد سازمانتان استفاده کنید. اما این صحبتهایی که کردیم چه ارتباطی با مشاور کسب و کار دارد؟
برخی از مدیران به دلیل مشغله زیادی که دارند نمی توانند برای آموزششان بیش از اندازه وقت بگذارند یا اینکه حتی گاهی اوقات نمیدانند که در کجای کارشان ایراد دارند و از چه طریقی باید خودشان و یا کارشان را اصلاح کنند. این دو دلیل یکی از سادهترین دلایل استفاده از یک مشاور کسب و کار است. مشاور کسب و کار به کسب و کار شما که اضافه شد در ابتدا بیزنس شما را تحلیل میکند و برنامهای مدون برای شما در نطر میگیرد تا بتوانید طبق آن جلو بروید و در نهایت بتوانید خودتان و کارتان را ارتقا بدهید.
مشاور به شما کمک خواهد کرد که بتوانید چالشهای موجود در کارتان را بررسی کنید همچنین در ایجاد راهحلها برای برطرف کردن این مشکلات و چالشها شما را یاری میکند. به عبارتی میتوان گفت که استخدام مشاور از این جهت حائز اهمیت است که در کسب و کار شما به عنوان یک تسهیلگر عمل میکند و تلاش می کند که به سرعت را به روند رشد کردن کسبوکار و بیزینس شما تزریق کند.
:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0