پس از بررسی همه جانبه محل ساخت استخر ویلایی، نقشهکشی و دریافت مجوزها، با توجه به عمق و ابعاد استخر روباز، منطقه مورد نظر را با کمک ماشینآلات حفاری، خاکبرداری میکنند. بعد از آن کف استخر را صاف و برای ایجاد قسمتهای کم عمق و عمیق استخر، آن را شیببندی و سپس بتنریزی میکنند. مرحله بعد آرماتوربندی کف استخر با میلگرد است که به صورت شبکهای در کف و دیواره استخر قرار میگیرد.
حالا نوبت جایگذاری تاسیسات استخر است. طبق نقشه اجرایی استخر خانگی، لولهکش لولههای ورود و خروج آب را کار میگذارد و برقکار، سیمکشیهای مربوط به سیستم روشنایی استخر را انجام میدهد. اگر قصد استفاده از آب گرم در استخر را دارید لازم است فضایی را هم به عنوان موتورخانه در نقشه ساخت استخر در نظر بگیرید تا تجهیزات مربوط به استخر مانند پمپ، فیلتر تصفیه آب، تنظیم دمای آب و غیره در این مکان قرار بگیرد. باید توجه داشته باشید که سطح موتورخانه از سطح کف استخر در حدود یک متر پایینتر باشد.
پس از انجام کارهای زیرساختی استخر، بتنریزی انجام میشود. میتوانید از بلوکهای سیمانی نیز برای ساخت کف استخر استفاده کنید که آسانتر و برای استخر خانگی که حجم آب زیادی را در برنخواهد گرفت، مقرون به صرفهتر است. بعد از چیدن بلوکها در کف استخر با ریختن ملات روانی روی آن، تمام حفرههای موجود در بین بلوکها را میپوشانند.
بعد از ساخت کف، نوبت دیوارههای استخر است. دیواره استخر ویلایی را نیز میتوانید به همین ترتیب با بتنریزی یا چیدن بلوکهای سیمانی پر کنید.
گر در مناطق سردسیر زندگی میکنید یا نیاز همیشگی به آب گرم یا ولرم دارید، در هنگام ساخت حتما موتورخانه را به امکانات استخر خود اضافه کنید.( امروزه استفاده از موتورخانه هوشمند نیز در ساخت استخر های خانگی بسیار رواج یافته است.)
:: موضوعات مرتبط:
طراحی و ساخت بنا ,
طراحی و ساخت استخر شنا ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1249
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0