جايگزيني دندان از دست رفته توسط ايمپلنت دندان در دو مرحله انجام ميشود:
مرحله جراحي ايمپلنت و 2 – مرحله پروتز ايمپلنت
در مرحلهي اول بايد پايه يا پيچي كه قرار است جايگزين ريشهي دندان گردد، در استخوان فك قرار داده شود. اين مرحله با روشهاي مختلفي قابل انجام است كه انتخاب آن با نظر و تصميم پريودنتيست يا متخصص ايمپلنت و جراح لثه ميباشد.
روش هاي جراحي جايگذاري ايمپلنت؟
دو روش براي قرار دادن ايمپلنت وجود دارد. روش يك مرحله اي و روش دو مرحله اي.
در روش دو مرحله اي ابتدا دندانپزشك با دريل مخصوص حفرۀ كوچكي در محل مناسب دندان ايجاد كرده و پايۀ ايمپلنت را با احتياط داخل استخوان ميگذارد. سپس لثه را روي ايمپلنت آورده تا فرآيند ترميم و پيوند اتفاق بيفتد. بسته به عوامل مختلف از جمله ضخامت استخوان چند ماه زمان لازم است تا ترميم صورت گيرد. در مرحله دوم كمي از بافت نازك روي ايمپلنت برداشته شده و قسمتهاي مورد نياز براي روكش دندان قرار داده ميشود
چه مدت پس از جراحي ايمپلنت بهبودي حاصل ميشود؟
استخوان اوليهي نابالغ پس از يك هفته از قرارگيري ايمپلنت ايجاد ميشود. دو تا چهار هفته زمان ميبرد تا اين استخوان نابالغ با استخوان بالغ جايگزين گردد و سپس هشت تا دوازده هفته زمان ميبرد تا اين استخوان نابالغ به طور كامل بالغ شود.
چه مدت پس از كشيدن دندان ميتوان ايمپلنت گذاشت؟
حداكثر تحليل استخوان پس از كشيدن دندانها در محدودهي 6 تا 24 ماه اول اتفاق ميافتد. حفظ محافظهكارانهي نواحي دندانِ كشيده شده ميتواند نياز به جراحي پيشرفتهي افزايش استخوان را حذف و يا به طور قابل توجهي كاهش دهد. بر اين اساس كه چه مدت پس از كشيده شدن دندان، ايمپلنت در حال قرارگيري است، فرآيند ايمپلنت گذاري به سه دسته تقسيم ميشود:
- قراردادن تاخيري ايمپلنت (delayed)
- قراردادن مرحلهاي ايمپلنت (staged)
- قراردادن فوري ايمپلنت (immediate)
مدت زمان ماندگاري ايمپلنت چقدر است؟
مشكلات و عوارض اگر زود شناسايي شوند اغلب قابل درمان هستند، اما بسياري از مسائل توسط بيمار قابل تشخيص نميباشند. بنابراين جهت شناسايي زودهنگام مشكلات، معاينۀ دورهاي لازم است. موفقيت طولاني مدت ايمپلنت وابسته به سلامت و ثبات بافت اطراف ايمپلنت است و رعايت بهداشت مناسب اهميت زيادي در اين امر دارد.
براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ساير خدمات دندانپزشكي (ارتودنسي دندان، جراحي فك،دندانپزشكي اطفال و..) مي توانيد به سايت كلينيك دندانپزشكي ايده آل مراجعه كنيد.
:: موضوعات مرتبط:
سلامتی ,
سلامت دهان و دندان ,
,
:: بازدید از این مطلب : 499
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0