لایف استایل های اجتماعی چگونه هست؟
نوشته شده توسط : نت ویر

انواع لایف استایل اجتماعی

 

1-     لایف استایل فعال، زندگی فعالانه 

 

یک از انواع لایف استایل مربوط به برقرار اراتباطات اجتماعی است. افرادی که در زندگی خودشون پر از جنب و جوش هستند؛ به طوری که در اکثر رویدادها شرکت می کنند – مثل رویداد های سیاسی و اجتماعی، مثل انتخابات برای کسب رای مردم، رویداد های فرهنگی مختلف در جامعه و …- که این افراد در دسته افراد با شخصیت فعال قرار می گیرند.

2-     لاکچری لایف انضباطی

 

افراد که اعتقاد شدید به یک موضوع دارند و بر یک موضوع که دارای رفتار های انضباطی سخت هست پافشاری می کنند. این افراد معمولا در زندگی خودشان، به اجرای کارها بر اساس نظم و قوانین، خیلی اهمیت می دهند ولی باید روی تحمل فشار و کنترل عصبانیت خودشان کار کنند البته باید این موضوع را با انضباط شخصی متفاوت دانست زیرا دو مقوله کاملا جدا هستند.

3-     اجتماعی

 

همون طور که از اسم آن مشخص هست، این مربوط به سبک زندگی اجتماعی (social life) هست که تاثیر زیادی بر روی حال خوب افراد دارد و افرادی اجتماعی در این گروه قرار دارند. در واقع افرادی خوش صحبت هستند و افراد دیگر از معاشرت با این افراد لذت می برند.

 

4-     سبک روستایی و عشایری

 

همون طور که همه ی ما می دونیم این افراد، به طور ثابت در یک مکان اقامت نمی کنند و دائما از محلی به محل دیگر در حال حرکت هستند. فرهنگ این افراد مربوط به فرهنگ عشایری هست و فرهنگ مخصوص به سبک زندگی عشایری دارند. در زندگی کشاورزی هم، زندگی بر پایه کشاورزی و زندگی روستایی دارند.

 

5-     سبک ساده

 

خیلی از افراد در جامعه هستند، که به حداقل ها راضی اند، و قطعا چیزی که باعث این سبک از زندگی میشود، ذهنیت اون هاست. به همین علت هست که استاد  ماهان تیموری هم، بارها و بارها در موضوع و تغییر باورها و تغییر ذهنیت ها صحبت می کنند.

این افراد با ذهنیت راضی به حداقل ها، معمولا در زندگیشون پیشرفت آن چنانی نخواهند داشت.

 

6-     لایف استایل افراد موفق

 

 

زندگی لاکچری، مربوط به افرادی هست که، خودشون رو لایق بهترین ها می دونن. اما باید به این موضوع دقت کرد که این افراد به دلیل تلاش ها و توسعه های فردی خودشون، این موضوع رو در نظر دارن که به بهترین ها برسن و برای رسیدن به بهترین ها تلاش می کنند.

پس اگر هدفی داری و می خوای به اون بررسی حتما باید برای رسیدن به اون هدف علاوه بر امید به خدا، پلن و برنامه داشته باشی، برنامه ریزی کنی و خودت رو ارتقا بدی. علاوه بر همه ی این ها روی ذهنیت خودت کار کنی. رشد فردی داشته باشی و همیشه در حال یادگیری باشی.

وگرنه کم نبودند افرادی که به ثروت خوبی رسیدند، اما راحت ثروت خودشان را نابود کردند.

پیشنهاد ما به شما: راز های نگفته سید جلال حسینی





:: بازدید از این مطلب : 265
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 مرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: